Jeg hedder Marlene Ølgod og er født i 1981.  Jeg er uddannet fysioterapeut fra fysioterapeutskolen i 2010.

Jeg elsker at tage billeder, tegne og male, men det kan være svært at finde tid til det hele. 

Jeg har haft kat siden jeg var 6 år gammel. Min første kat Miss Picky blev faktisk 21 år gammel, før det blev tid til at sige farvel.

De har alle været neutraliserede huskatte blandt andet internatskatte. Jeg har i nogle år, da jeg flyttede hjemmefra været uden kat, men har stadig haft mine katte ude på min fars gård, hvor jeg kommer dagligt.

I 2010 var tiden igen moden til at få kat i hjemmet. Jeg ville helst have en burmilla allerede på det tidspunkt og begyndte på det tidspunkt at sætte mig ind i linjer, genetik, farver mm. indenfor racen. Der er meget at lære og jeg lærer stadig.

Jeg var dog ikke klar til at vente på en burmilla. Da jeg gerne ville have en killing fra Shines Burmilla, var der noget ventetid, inden det kunne blive aktuel. Derfor faldt jeg for et billede af Widows søster på nettet. Da jeg så var ovre for at hente hende. Fortalte ejer at hun var meget sky, hvilket jeg konstaterede var korrekt. Samtidig var en køber sprunget fra "Snehvide" som hun hed dengang og hun var langt mere modig og velafbalanceret. Så det blev Widow jeg kørte hjem med.

Ca. 9 måneder senere kunne jeg hente Wadiah. Jeg havde fulgt hende så tæt, som det kunne lade sig gøre under hendes opvækst. Jeg tog flere billeder af hende og hendes kuldsøskende, samt forældre. Når jeg kunne låne en bil for at komme på besøg hos Pia. Det var nogle lange måneder. Men absolut det værd.

Widow og Wadiah blev hurtigt gode venner, hvilket jeg er så lykkelig for, så har de hinanden til selvskab, når jeg ikke er hjemme.

 

Udover min interesse for burmillaen, har jeg også en stor interesse for araberhesten.

Jeg fik min første fuldblodsaraber i 1993, da var jeg selv 12 år gammel. Faisal var en stor mundfuld, da han aldrig rigtig havde været i hænder inden vi købte ham. Men vi voksede sammen og lærte af hinanden. Han var den dejligste hest man kunne tænke sig, med masser af personlighed. Han har været en super ven igennem alle årene. Faisal blev aflivet august 2008.

I 2005 besluttede jeg mig for at købe Wisdoms Al Ashab og det er beslutning, som jeg er så glad for jeg valgte. Ashab er simpelthen den rareste hingst, man kan omgås. Derudover plejer han at være en fornøjelse at ride på. Han er en rigtig pleaser og en dreng, der ofte får lattermusklerne i sving med hans store personlighed.

 

  

Besøgende er altid velkomne efter forudgående aftale.